VOOR AL UW TOTAALPROJECTEN!

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

CHAPE & VLOERWERKEN

Wij coördineren graag uw vloerwerk, omdat tussen draagvoer en tegel nogal wat meer komt kijken dan uitvulling alleen. Denk maar aan thermische en/of akoestische isolatie, chape en krimpvoegen in chape. Wij willen zelfs de planning voor u doen, meten en bestellen van vloeren,plinten, muurtegels, chape, isolatie en zorgen dat alles netjes op tijd geleverd en geplaatst is.

 

 

 

Uw interieur vormt het paradepaardje van uw woning. Geen wonder dus dat u vloeren en wanden wil die er tiptop uitzien. Vertrouw daarvoor op DP-Projects. Wij plaatsen uw tegels precies zoals het hoort. Wij zijn de geschikte aannemer voor de vloeren en wanden in uw hal, woonkamer, garage, keuken, badkamer, …

 

Tegels voor buiten

 

Wil u dat het terrein er netjes bijligt om nog meer geniet te hebben van uw tuin, voorhof, terras,…. Deze vakmannen brengen het graag voor u in orde. Uw oprit bestraten? Uw terras of tuinpad aanleggen? Met tegels in natuursteen of klinkers in klei? Alles kan!

 

Chape

 

Een mooie vloerbedekking vraagt om een degelijke chape, die loodrecht en egaal geplaatst is. Chape gieten is geen sinecure. Daarom laat u dit beter over aan een ervaren vakman, uw vloer wordt gegoten volgens de regels van de kunst. Zo bent u zeker van een prima resultaat.

 

Professionele plaatsing en renovatie!

 

Of uw keuze nu valt op tegels in natuursteen, marmer of keramiek. Met kleine mozaïeken of grote vlakken: voor ons is niets te moeilijk. Vond u het materiaal van uw dromen? Dan gaan wij het op uw vraag bestellen. Wij leveren de tegels bij u thuis en plaatsen ze vakkundig, volgens het patroon dat u wenst. Dient er een totaalrenovatie te gebeuren, dan werken wij in samenspraak met u uw droom uit.

 

 

 

 

 

DP PROJECTS | Terbermenweg 110 | 3540 Herk-de-Stad | Mobiel: +32(0) 496 50 19 07 info@dpprojects.be

WEBDESIGN & GRAPHICS BY WWW.ARTTRA-DESIGN.COM