VOOR AL UW TOTAALPROJECTEN!

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!

WARMTEPOMPEN

Een zonnecollector op het dak neemt de warmte van de zon op. De opgewarmde vloeistof in de collector wordt naar een opslagvat gestuurd, waar de warmte wordt doorgegeven aan het sanitaire water. Kosten besparen was nog nooit zo gemakkelijk!

 

 

 

Een zonneboiler vangt de energie (licht en warmte) van de zon op om water te verwarmen. Warm water voor huishoudelijk gebruik is de tweede grootste energievreter in een huishouden. De hoeveelheid warm water dat dagelijks verbruikt wordt per persoon is enorm (bad en douche, afwas,...). Door zonne-energie te gebruiken om dit water te verwarmen, kan je tot 70% energie besparen voor het opwarmen van water..

 

Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een zonneboiler bij u thuis, zodat ook u kunt besparen op uw energiefactuur!

 

Werking van een zonneboiler Een zonnecollector – een zwarte plaat – wordt op het dak geplaatst om zonnewarmte op te vangen. De zonnecollector zet dit zonnewarmte om in warmte. De warmte wordt vervolgens aan het water in de buizen toegevoegd. Het opgewarmde water vloeit naar de boiler. Als het water in de buizen warmer wordt dan het water in de boiler, wordt automatisch een pomp gestart. Deze pomp doet het water circuleren tussen de boiler en de buizen tot dat beiden dezelfde temperatuur hebben. Op dat moment wordt de pomp weer uitgeschakeld
DP PROJECTS | Terbermenweg 110 | 3540 Herk-de-Stad | Mobiel: +32(0) 496 50 19 07 info@dpprojects.be

WEBDESIGN & GRAPHICS BY WWW.ARTTRA-DESIGN.COM